12 juni: CAREZZA Kamermuziek

PODIUM ONTMOET OP ZONDAG: KAMERMUZIEK

CAREZZA
In samenwerking met Jeroen Salm

Het is tijd voor kamermuziek in Podium Oost! Op zondagmiddag 12 juni verzorgt Carezza een kort, toegankelijk klassiek concert. Het strijkkwartet bestaat uit vier muziekvrienden – gevorderde amateurs – die elkaar kennen van diverse ensembles en symfonieorkesten. Op het programma staan eerst twee korte, rustige stukken. Daarna is het tijd voor het sprankelende  klarinetkwintet van Wolfgang Amadeus Mozart, met een hoofdrol voor klarinettist Jeroen Salm.

Na het Utrechts Conservatorium werkte Jeroen jarenlang als klarinetdocent en heeft hij veelvuldig gespeeld bij het Radio Filharmonisch orkest en het toenmalig Brabants Orkest, met bijzondere dirigenten als Edo de Waart, Hans Vonk en Jaap van Zweden. Ook nu is hij nog professioneel actief, als klarinettist in het Maestro Jules Orkest (het voormalige Nederlands Theater Orkest).

Tussen de werken door vertellen de leden van het ensemble kort iets over de componist en het stuk. Dit concert is dus ook heel geschikt voor mensen die minder thuis zijn in de klassieke muziek.

Wanneer: Zondag 12 juni
Tijd: 15.00 uur
Toegang: € 10,00 ( excl. servicekosten € 0,79 )