Bridge

Bridgeclub Utrecht Oost 

“Bridge, het leukste kaartspel dat er is!” Dat horen wij vaak van mensen die de stap hebben gezet om te gaan bridgen.
Bridgeclub Utrecht Oost is een jonge vereniging, voor bridgers uit de wijk. We zijn gestart in september 2011, aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond en hebben nu zestig leden. Maar er is nog plaats voor enthousiaste bridgers. Voor zowel beginners als gevorderden. En u mag ook verder weg wonen.
Ons uitgangspunt is dat er ontspannen en sportief gebridged kan worden. We spelen elke maandagavond van 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur. Vindt u het leuk om te bridgen in clubverband? Doe dan gerust een keer vrijblijvend mee! Kom op maandagavond om 19.15 langs in Podium Oost. Komt u met partner, dan kunt u meteen meespelen. Bent u alleen, bel dan van tevoren: 030 – 251 78 18.Wanneer: Elke maandagavond van 19.30-23.00 uur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail