Waarom zou Claudia de Breij Vriend van Podium Oost worden?

“Talent waar we meer van gaan horen”

“Tegenwoordig zitten de zalen bij mijn optredens vol. Maar dat is niet altijd zo geweest. Iedereen, hoe getalenteerd ook, begint klein. Je staat niet onmiddellijk in de schouwburg of in Carré. Dat was bij mij niet anders. Daarom is het zo belangrijk dat er ook podia zijn waar talenten ervaring kunnen opdoen.
Podium Oost biedt die kans. Zo waren er pas geleden nog cabarettalenten te zien, waar we over een paar jaar vast veel meer van horen. Misschien zegt u dan wel ‘die heb ik nog gezien in Podium Oost.’ Dus wat mij betreft is het helemaal niet zo’n slecht idee om ‘Vriend van Podium Oost’ te worden.” – Claudia de Breij

 

Word dus ook Vriend van Podium Oost!

‘Vriend van Podium Oost’ worden kan door minimaal 25 euro over te maken naar IBANnummer: NL67RABO 0102 0387 75 ten name van Stichting Vrienden van Podium Oost. Vergeet niet naam en emailadres te vermelden, zodat wij een bedankberichten en u van onze activiteiten op de hoogte houden.

Wat krijgt u?

Exclusief voor de Vrienden van Podium Oost bieden wij speciale activiteiten. Zo organiseren wij elk jaar voor onze Vrienden een exclusieve voorstelling. Begin volgend jaar is dat een première van een speciaal concert uitgevoerd door nationaal befaamde muzikanten en solisten. Tevens nodigen we Vrienden uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst. Vrienden ontvangen een eigen digitale nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van ons programma, de actuele ontwikkelingen en eventuele andere voordelen voor de Vrienden van Podium Oost.

Besteding

De bijdrage van de Vrienden worden gebruikt voor de aanschaf van meubilair, materialen en andere zaken die ten goede komen aan de verdere ontwikkeling van Podium Oost.
Meer weten?

Meer weten over Podium Oost? Bekijk de activiteiten op deze website, like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Mocht u Podium Oost zelf in actie willen zien, of vrijwilliger willen worden, loop gewoon even binnen. Er is altijd iemand die u uit kan leggen wat er gebeurt en wat de mogelijkheden zijn!

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Vrienden van Podium Oost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail