Waarom zou Coen Swijnenberg Vriend van Podium Oost worden?

“Ruimte voor alle soorten muziek”

 “Wonen in Utrecht is al leuk. Wonen in Utrecht Oost is fantastisch! Ik woon op een rustige plek. Een prima rustpunt in het jachtige bestaan van een DJ van radio 538. Voor veel jongeren misschien zelfs iets te rustig. Dan is het goed dat ze ook in Podium Oost terecht kunnen, want daar wordt ook veel aan muziek gedaan. Geen heavy metal, maar verder is er volop ruimte voor alle soorten muziek. Van singer-songwriters tot klassiek. En er is ook te genieten van alle mogelijke danssoorten. Flamenco, tango, traditionele dansen, en niet te vergeten Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse dans. Leuk om naar te kijken maar ook om mee te doen. Wat mij betreft geldt dus ook voor jongeren dat het goed is dat je ‘Vriend van Podium Oost’ wordt” – Coen Swijnenberg

 

Word dus ook Vriend van Podium Oost!

‘Vriend van Podium Oost’ worden kan door minimaal 25 euro over te maken naar IBANnummer: NL67RABO 0102 0387 75 ten name van Stichting Vrienden van Podium Oost. Vergeet niet naam en emailadres te vermelden, zodat wij een bedankberichten en u van onze activiteiten op de hoogte houden.

Wat krijgt u?

Exclusief voor de Vrienden van Podium Oost bieden wij speciale activiteiten. Zo organiseren wij elk jaar voor onze Vrienden een exclusieve voorstelling. Begin volgend jaar is dat een première van een speciaal concert uitgevoerd door nationaal befaamde muzikanten en solisten. Tevens nodigen we Vrienden uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst. Vrienden ontvangen een eigen digitale nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van ons programma, de actuele ontwikkelingen en eventuele andere voordelen voor de Vrienden van Podium Oost.

Besteding

De bijdrage van de Vrienden worden gebruikt voor de aanschaf van meubilair, materialen en andere zaken die ten goede komen aan de verdere ontwikkeling van Podium Oost.
Meer weten?

Meer weten over Podium Oost? Bekijk de activiteiten op deze website, like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Mocht u Podium Oost zelf in actie willen zien, of vrijwilliger willen worden, loop gewoon even binnen. Er is altijd iemand die u uit kan leggen wat er gebeurt en wat de mogelijkheden zijn!

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Vrienden van Podium Oost.

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: vrienden@podiumoostutrecht.nl

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail