Waarom zou Maarten van Rossem Vriend van Podium Oost worden?

“Een goed podium om met elkaar in debat te gaan”

“Utrecht-Oost is niet alleen een wijk met een bijzonder interessante historie, maar ook gewoon de mooiste wijk van de stad. En dat houden we graag zo. Daarom is het goed dat er een plek is, waar wijkbewoners met elkaar praten over onderwerpen die van belang zijn voor de ontwikkeling van de wijk. Over de herinrichting van de Maliebaan bijvoorbeeld, ben ik al twee keer in Podium Oost met voor- en tegenstanders van onze plannen in debat gegaan. Zo’n ontmoetingsplaats heeft alleen daarom al een meerwaarde voor de wijk. Als Vriend van Podium Oost help je dat mogelijk te blijven maken. Dus gewoon doen, zou ik zeggen.” – Maarten van Rossem

 

Word dus ook Vriend van Podium Oost!

‘Vriend van Podium Oost’ worden kan door minimaal 25 euro over te maken naar IBANnummer: NL67RABO 0102 0387 75 ten name van Stichting Vrienden van Podium Oost. Vergeet niet naam en emailadres te vermelden, zodat wij een bedankberichten en u van onze activiteiten op de hoogte houden.

 

Wat krijgt u?
Exclusief voor de Vrienden van Podium Oost bieden wij speciale activiteiten. Zo organiseren wij elk jaar voor onze Vrienden een exclusieve voorstelling. Begin volgend jaar is dat een première van een speciaal concert uitgevoerd door nationaal befaamde muzikanten en solisten. Tevens nodigen we Vrienden uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst. Vrienden ontvangen een eigen digitale nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van ons programma, de actuele ontwikkelingen en eventuele andere voordelen voor de Vrienden van Podium Oost.

 

Besteding
De bijdrage van de Vrienden worden gebruikt voor de aanschaf van meubilair, materialen en andere zaken die ten goede komen aan de verdere ontwikkeling van Podium Oost.

Meer weten?
Meer weten over Podium Oost? Bekijk de activiteiten op deze website, like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Mocht u Podium Oost zelf in actie willen zien, of vrijwilliger willen worden, loop gewoon even binnen. Er is altijd iemand die u uit kan leggen wat er gebeurt en wat de mogelijkheden zijn!

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Vrienden van Podium Oost.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail