Nov – dec: Expositie Clementien Hinlopen

“Perceiving perceptions” is het afstudeerproject van Clementien Hinlopen en viel op tijdens de eindexamen presentaties in de Pastoefabriek afgelopen zomer.

Over “Perceiving Perceptions” zegt Clementine:

“Wij mensen kunnen elkaar soms snel beoordelen op uiterlijke verschijningsvormen. Met mijn werk wil ik je uitdagen jezelf af te vragen of je met dezelfde open blik naar anderen kijkt als die je zelf hoopt te ontvangen van anderen. We zijn allemaal op onze eigen manier speciaal en uniek. We zouden deze verschillen moeten vieren in plaats van ze te verbergen om zo in de grote massa op te gaan”

Clementine Hinlopen is geboren in Windsor, Engeland. Op 8-jarige leeftijd verhuisden zij en haar ouders naar Nederland. Na de HAVO ging ze naar Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) te Utrecht. Afgelopen jaar is heeft ze haar bachelor diploma Fine Arts and Design in Education behaald. Clementine geeft les in beeldende vorming op  2 middelbare scholen in Nederland.