Help Podium Oost aan een nieuwe piano!

Dankzij de inzet van ruim 70 vrijwilligers kan Podium Oost zeven dagen in de week zijn deuren geopend hebben voor de meest uiteenlopende activiteiten. Door de organisatie van sociale en culturele activiteiten scheppen we een beter leefklimaat voor alle wijkbewoners.

Zo is er elke donderdag een senioreninloop, worden er twee keer per maand maaltijden aangeboden, waar iedereen welkom is tegen een kleine vergoeding. Daarnaast zijn er elk weekend leuke, interessante en leerzame evenementen.

De huuropbrengsten worden gebruikt om de vaste lasten, zoals huur, energiekosten en salarissen van de vaste medewerkers te betalen. De gemeente helpt een handje, maar extra giften blijven broodnodig. Daarom zijn we nu deze actie gestart. Met een nieuwe piano kunnen we meer muzikanten uit de buurt een podium geven!

 

Van de Vrienden van Podium Oost is reeds een cheque ontvangen (zie foto).

Doneren kan via het volgende rekeningnummer:

Stichting Podium Oost
NL 43 RABO 0106482971
o.v.v. donatie piano

Ook staat er tot eind juli bij de AH op de Burgermeester Reigerstraat een bak om statiegeld in te doneren. Maar je kunt ook het formulier hieronder invullen of even langskomen! Alvast hartelijk dank voor je donatie.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail