30 september: Opening expositie Fred Wittenberg

Foto’s van Fred Wittenberg

Dat hij zich in foto´s beter kan uitdrukken dan in tekst, was voor Fred Wittenberg (1953) in 2000 een belangrijke ontdekking. Jarenlang was hij vooral bezig met het schrijven van teksten en poëzie.Hij publiceerde twee dichtbundels.

Maar de sfeer die hij in taal probeerde weer te geven blijkt hij makkelijker te kunnen verwoorden in stilstaand beeld. Wolkenluchten, landschappen, de stad, hij creëert beelden waarvan de sfeer hem intrigeert. Daarnaast is ook muziek een drijfveer; hij maakt twee keer per maand een radioprogramma voor de Concertzender.

De opening van de expositie wordt omlijst met muziek, die hij zelf componeert.

Zondag  30 september
Tijd: 16.00 uur
Toegang: Gratis

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail