Fysio/Gym

Bewegen voor ouderen. Iedere donderdag van 10:30 tot 11:30. Gratis. Onderdeel van de activiteiten voor senioren op donderdag in Podium Oost. 

Voor komende donderdag van 10:30 tot 11:30 zal de senioreninloop in het teken staan van het hele lichaam. De warming-up zal gedaan worden om het lichaam op te warmen. De warming-up zal bestaan uit loopoefeningen waarbij het hele lichaam al ingezet zal worden. Alle spiergroepen in het lichaam zullen in een veilige omgeving met makkelijke tot moeilijke oefeningen worden geoefend. Tijdens de cooling-down zullen de spieren worden gerekt en weer tot rust worden gebracht. Zorg dat u makkelijk zittende kleding aandoet. Neem een flesje water mee. De les zal ongeveer 45-60 minuten in beslag nemen. De les zal verzorgd worden door een Fysiotherapeut van Stichting Academie Instituut Fysiotherapie Plus.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail