13 januari: Lezing ‘Een nieuwe toekomst na je 60ste’

De derde levensfase duurt steeds langer. Twintig, mogelijk dertig jaar na ons pensioen. Tijd die je zelf kunt invullen, van moeten naar willen. Niet afbouwen maar opbouwen.

In deze bijeenkomst worden vragen gesteld als: ‘Hebben we kwaliteiten in ons leven onbenut gelaten en kunnen we die alsnog gebruiken en hoe dan? Hoe geven we betekenis en zin aan de toekomst? Wat kun je daar zelf aan doen?’

Werken aan een nieuw toekomstperspectief is het werkterrein en de missie van Dorris Meesters. Zij bekrachtigt de waarde van ouderen. Op deze middag vertelt ze hierover vanuit verschillende standpunten en staat ze stil bij nog niet ontdekte mogelijkheden en kansen.

Zondag 13 januari
Tijd: 16.00
Toegang: Gratis

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail