17 maart: Utregs Requiem

Uniek muziekstuk over echte Utrechtse levens.

Let op: dit is verplaatst van 24 februari.

‘Utregs Requiem’ terug in Podium Oost

Na de succesvolle eerste editie van het ‘Utregs Requiem’ (2018 ‘Waarheen leidt de weg’), is er een nieuwe serie levensverhalen op muziek gezet. Vier componisten laten ons horen hoe het leven van zes gewone Utrechters een positieve wending nam nadat zij met een traumatische gebeurtenis of de dood werden geconfronteerd.

Kleine première in Podium Oost
Het stuk gaat op 17 februari 2019 in première in TivoliVredenburg en wordt uitgevoerd door het Insomnio Ensemble en Kamerkoor Neon met solisten Esther Kuiper en Michael Wilmering.  De première van de kamermuziekversie is in maart in Podium Oost. Daarna volgt een tournee langs andere Utrechtse podia.

Na afloop organiseert Utrecht Dialoog een ronde tafelgesprek over de thema’s die tijdens de voorstelling aan de orde komen.

Zondag 17 maart
Tijd: 15.00 uur
Toegang: € 10,00 ( exclusief service kosten )

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail