5 mei: Martha en de Liefde

Arti Vocaal brengt op zondagmiddag 5 mei in Podium Oost muziektheater met de titel ‘Martha en de liefde’, een medley meeslepende melodieën uit opera, operette en musical.

Een bijzondere middag met een snufje opera en meer mooie zang. Voor elk wat wils, geschikt voor beginners, jeugd en nieuwsgierige kenners.

De gezinsopera ‘Martha’ van Von Flotow is een vrolijke, compacte opera en toegankelijk voor beginners. Het beschrijft de avonturen van Lady Harriët Durrham en haar vertrouwelinge Nancy aan het hof van Koningin Ann. De dames vervelen zich stierlijk en bieden op de jaarmarkt hun diensten aan als de dienstmeisjes Martha en Julia. Er ontstaan komische situaties als de dames geheel ongeschikt blijken te zijn voor het huishouden.

Het programma brengt verder nog veel losse melodieën uit bekende opera, operette en musical. U hoort stukken uit Porgy en Bess, The Phantom of the Opera en Anatevka.

Arti Vocaal wil bekend en onbekend publiek verleiden tot genieten van opera en tijdloze klassieke stukken. Door de mix van een korte opera in scene en losse zang uit diverse genres, ontstaat een toegankelijk programma voor jong en oud. Dit is de derde voorstelling in de serie van Arti Vocaal in Podium Oost.

Info en reserveren via: 06 558 63 705 of info@podiumoostutrecht.nl

Zondag 5 mei
Tijd: 15.00 uur
Toegang: € 10,00
Jeugd t/m 12 jaar € 5,00

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail