13 oktober: OORLOG IN DE 16

In Café Engelenburg overhandigde Rob van Schreers het eerste exemplaar van ‘Oorlog in de 16′ aan zijn held Willem van Hanegem.

Rob van Scheers schreef het boek Oorlog in de 16 – Het succes van de Utrechtse voetbalschool . Op zondag 13 oktober komt hij naar Podium Oost voor een lezing met filmpjes en anekdotes over Elinkwijk, Velox, DOS en FC Utrecht – plus de generaties aan topvoetballers die de stad heeft voortgebracht: goed genoeg voor een compleet Nederlands Elftal. Denk maar aan Tonny van der Linden, Willem van Hanegem (ook Utrecht-Oost), Marco van Basten en Wesley Sneijder. Nooit eerder werd Utrecht als voetbalstad numero uno op deze wijze geportretteerd.
Of hij deze middag een van de bekende Utrechse voetballers meeneemt, is helaas nog niet bekend. Zodra hier iets over bekend is zetten wij dat op onze website www.podiumoostutrecht.nl

Wanneer: Zondag 13 oktober
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Toegang: € 7,50

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail