15 september: Flamenco Labryénco “Onbeperkt”

Op 15 september komt Labryénco met hun wervelende show opnieuw naar Podium Oost. De voorstelling betrekt het publiek bij de kracht en emotionele uitstraling van flamenco. Labryénco laat zien dat flamenco onbeperkt is. Linda Guijt, flamencodanseres: ‘Ik krijg een overwinnelijk gevoel als ik dans. Ik zou dat gevoel willen delen met andere mensen, die ongemakken of beperkingen hebben’.
Een van de bezoekers van een vorige show zei: ‘Ik ben helemaal geen flamenco kenner maar ik werd tot tranen geroerd… jullie optreden heeft mij diep in het hart geraakt’. Alain Labrie: ‘Dit is waar wij het voor doen! Een goed flamenco optreden is chemie tussen band en publiek’.
Labryénco is een flamenco band opgericht door gitarist/componist Alain Labrie. Hij mixt al jaren succesvol flamenco en pop/wereldmuziek met o.a. Les Charmeurs, Luzazul en da Gaia, maar gaat met Labryénco helemaal terug naar zijn flamenco roots.
Wanneer: zondag 15 september
Tijd: 15.00 uur
Toegang: € 10,00

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail