10 september: Utrecht in Dialoog thema: Vrienden maken

In september vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats. We gaan in gesprek over het thema vrienden maken. Hoe ontstaan vriendschappen eigenlijk? Wat verbindt, voedt en versterkt een vriendschap? Hoe is de band met je nieuwste vriend tot stand gekomen? Deel je ervaringen en dromen over vrienden maken met jong en oud.

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak tussen meer personen. Mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Wanneer: 10 september
Waar: Podium Oost
Tijd: 19.00 tot 22.30 uur

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail