Expositie Tineke Brouwer

Tineke Brouwer studeerde in 1992 af aan de HKU in Utrecht. Ze werkt op doek of papier overwegend met olieverf maar ook met andere materialen zoals acryl, krijt en inkt. Ook maakt ze grote linosneden die ze afdrukt op doek en al schilderend verbindt met andere beeldelementen. Herkenbare beelden uit de natuur, mensen en dieren rangschikt zij op een dusdanige manier dat er een afwezigheid van de bekende betekenissen ontstaat. Er ontstaat een gevoel alsof de gebeurtenissen op het doek net hebben plaatsgevonden óf dat het allemaal nog moet gebeuren. Vol verwachting of stille aanwezigheid van een spanning die niet te verklaren is.

Toegang: Gratis
Waar: Inloop Podium Oost
Wanneer: Door de weeks van 9 tot 5 uur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail