5 april 2020: Folklor Dansemble AFGELAST

Het Folklor Dansemble uit Amersfoort wordt zo langzamerhand een van de vaste gezelschappen die op het culturele programma van Podium Oost staan.
Op zondag 5 april 2020 zijn ze weer terug in Podium Oost.

Het Folklor Dansemble Amersfoort bestaat uit ongeveer 25 dansers die onder leiding van dansleider en choreograaf Wijnand Karel optredens verzorgt in folkloristische dans. Het FDA heeft een veelzijdig en uitgebreid repertoire; zo dansen ze onder andere choreografieën uit Bulgarije, Macedonië, Servië, Rusland, Duitsland en Noorwegen. Ze hebben ook een uitgebreid en modern Nederlands repertoire, met zowel dansen, als de originele kostuums uit alle hoeken van Nederland. Met elke choreografie wordt er een verhaal verteld, over het leven, de liefde of afscheid nemen. Op deze manier laten zij zowel hun eigen, als internationale culturen voortleven.
Zondag: 5 april
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Toegang: € 10,00 (kinderen gratis)

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail