OPROEP: ideeën voor WAT OOST WEET

WAT OOST WEET WIL IN 2020 VERNIEUWD VERDER met lezing & debat
Onder de noemer ‘Wat Oost Weet’ (WOW) worden sinds 2018 zondagmiddagbijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Ook in 2020 willen we weer verder met deze populaire serie. We roepen de wijkbewoners op om onderwerpen aan te dragen. Suggesties en ideeën over de vorm, inhoud en communicatie zijn ook van harte welkom. ‘Wat Oost Weet’ is een samenwerking van twee betrokken inwoners van Utrecht Oost, Podium Oost en het University College. Tijdens de bijeenkomsten komen presentatie en discussie onderwerpen aan de orde die spelen in Utrecht Oost of die aanspreken, doordat ze in het nieuws zijn. Het zijn laagdrempelige bijeenkomsten die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Wat Oost Weet helpt de wetenschap ons om allerlei onderwerpen beter te begrijpen. In de afgelopen keren kwamen de Rode Beuk, Cold Case In Utrecht, Bijen: Goed Volk, Van Kinderwens tot Kind naar Wens aan de orde. Ideeën voor thema’s en onderwerpen zijn van harte welkom.
Mail naar: info@podiumoostutrecht.nl met vermelding van: Wat Oost Weet.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail