13 september: Documentaire ‘Van Bouwval tot Hotel’

Filmmaker Martin de Vries was het afgelopen jaar succesvol met zijn film Camino. Nu werkt hij aan een nieuwe documentaire met de werktitel ‘Van Bouwval tot Hotel’. Hij komt (onder voorbehoud) weer naar Podium Oost om zijn nieuwe documentaire in te leiden en te laten zien.

Na het overlijden van hun beider partners krijgen broer en zus Paul en Cocky Barendregt een steeds hechtere band met elkaar. Dit resulteert in de aankoop van een vervallen stadshotel in Utrecht Oost dat zij samen met hun dochters Bo, Puk en Belle proberen nieuw leven in te blazen. Een uitdagend project wat niet zonder slag of stoot verloopt en waar de verhoudingen tussen elkaar danig op de proef worden gesteld. Met vallen en opstaan en met behulp van de verborgen aanwezigheid van hun overleden geliefden trachten zij hun doel te bereiken.

Zondag: 13 september
Tijd: 15.00 uur
Toegang: Nog niet bekend

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail