Hoe gaat het nu met…Olga

Dit keer het podium voor Olga van de Tai Chi lessen.
In deze coronatijd, zonder direct sociaal contact in Podium Oost, is het fijn te weten hoe het nu met iedereen gaat. Podium Oost pakt de telefoon en is benieuwd hoe de docenten, bezoekers, medewerkers van Podium Oost deze tijd ervaren. 

Olga: “Elke dag doe ik tai chi in mijn tuin of in het park en om mensen nu te kunnen bereiken heb ik filmpjes met oefeningen gemaakt. Mijn logé heeft die opgenomen en op You Tube gezet. Hij doet inmiddels ook elke dag Tai Chi met mij samen. Ik ben bezig om via Zoom les te gaan geven. Ik lees mijn oude Tai Chi tijdschriften weer eens door en dat frist weer lekker op. Wat er nu gebeurt in de wereld is enorm. Een gevolg van nonchalant omgaan met de aarde. Veel mensen keren nu naar binnen. Hopelijk leren we hiervan.
 
Met het donkere plaatsje waar Olga de video’s opneemt, komt het goed. “Het staat al heel lang in de planning dat er een grazende koe op geschilderd gaat worden. Ik ga er weer eens snel achteraan.”
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail