Hoe gaat het nu met…Sabine?

Dit keer het podium voor Sabine, bezoeker en vrijwilliger van de speel-o-theek.
In deze coronatijd, zonder direct sociaal contact in Podium Oost, is het fijn te weten hoe het nu met iedereen gaat. Podium Oost pakt de telefoon en is benieuwd hoe de docenten, bezoekers, medewerkers van Podium Oost deze tijd ervaren.

Sabine: “Mijn dagen beginnen nu anders. Normaal gesproken lig ik elke ochtend om 7 uur in het zwembad. Het is voor mij niet alleen een fysieke activiteit maar ook sociaal, ik ontmoet er ook vrienden. Daarna ga ik altijd naar Podium oost, drink een kopje koffie met Christa en Andy en lees een krantje. Dat zit er nu allemaal niet in. Voor de speel-o-theek hou ik Nextdoor in de gaten en stap ik nu regelmatig op de fiets om 2dehands speelgoed op te halen. En ik vlog. Ik maak nu knutselfilmpjes voor de kinderen thuis, die komen op facebook en de website van Podium Oost. Wat ik mis is gezelligheid en op markten staan met mijn zelfgemaakte spulletjes. Ik poets wat in huis, luister radio en ervaar dit ook als een tijd van bezinning. Het relaxte tempo bevalt me goed. Al dat gejakker met die kinderen in onze maatschappij, het is goed om nu gezinnen samen te zien wandelen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail