Hoe gaat het nu met…Mabeth

Dit keer het podium voor Mabeth, zij geeft trainingen in mindfulness en zelfcompassie aan volwassenen.
In deze coronatijd, zonder direct sociaal contact in Podium Oost, is het fijn te weten hoe het nu met iedereen gaat. Podium Oost pakt de telefoon en is benieuwd hoe de docenten, bezoekers, medewerkers van Podium Oost deze tijd ervaren. Deze keer nemen we niet de telefoon, maar hebben we een  uitgebreid “Over het Tuinhekje” interview met Mabeth.

Van conflict naar rust
Mabeth: Vier avonden per week ben ik altijd op pad om trainingen te geven, één avond bij Podium Oost. Ik ga altijd met veel vreugde naar Podium Oost en weer naar huis. De spirit in het gebouw is zo fijn. En nu, nu heb ik opeens de tijd om rustig te koken. De eerste paar weken was ik nog best gejaagd, in de mallemolen van maar doorgaan. Nu heb ik inmiddels meer rust. Ik kan vaker even stoppen als ik wil.
Lees verder via deze link.
mabeth-interview-2020-

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail