Hoe gaat het nu met…Esther

Dit keer het podium voor Esther, zij geeft Yoga op de woensdagavond
In deze coronatijd, zonder direct sociaal contact in Podium Oost, is het fijn te weten hoe het nu met iedereen gaat. Podium Oost pakt de telefoon en is benieuwd hoe de docenten, bezoekers, medewerkers van Podium Oost deze tijd ervaren.

Esther: “Na de eerste schok van alle berichten en het sluiten van Podium Oost, moest ik even bijkomen. Hoe nu verder. Ik voelde me verlamd. Ik hou van de mensen die naar mijn groep in Podium Oost komen, ik wilde ze niet kwijt. Dus moest ik een creatieve oplossing zoeken en dat is gelukt. De eerste stap, hoe krijg ik al mijn klanten in zoom, was natuurlijk een uitdaging. Ik eerst sessies georganiseerd om mensen hierin thuis te maken. Inmiddels hebben we de 7e zoomsessie gehad, en het gaat geweldig goed. De mensen kijken er echt naar uit om op zaterdagochtend mee te doen en de groep wordt alleen maar groter dan die was. Oud-cursisten doen nu ook weer mee. Het gevoel wat we hebben in de zoomsessie, is net zo fijn als wanneer we in Podium Oost zijn. Het komt bij mensen binnen. Wie had dat gedacht.
Ik draag Podium Oost een warm hart toe. Samenzijn is zo belangrijk op een plek waar je je eigen groep/ familie kan maken. Dat biedt Podium Oost, prachtig!”.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail