Hoe gaat het nu met…Corrie

Dit keer het podium voor Corrie, zij neemt deel aan de klaverjasclub op maandag.
De inloop is weer open onder strikte voorwaarden. Koffie, een praatje en een krantje kan weer! Sommige huurders starten weer voorzichtig met wat activiteiten. Podium Oost pakt de telefoon en is benieuwd hoe de docenten, bezoekers, medewerkers van Podium Oost in deze nieuwe fase aan de slag gaan.

19 juni:
Corrie: “Het is heel niet gezellig. Ik mis de bingo, het kaarten, en het samen eten in Podium Oost. Ik ben 82 en alle leuke dingen zijn me nu ontnomen. Elke maandag komen we met vier dames bij elkaar om te klaverjassen. Dat doen we al 22 jaar met dezelfde vrouwen! Opeens was het allemaal weg. Tuurlijk hebben we ook telefonisch contact, al heb ik mij wel heel erg zorgen gemaakt toen ik niets meer hoorde van één van de dames. Ze bleek in het ziekenhuis te liggen. Alles is gelukkig weer goed gekomen met haar, hoor. Ik heb lieve kinderen die hebben in het begin de boodschappen voor me gedaan. Nu doe ik het weer zelf. Het is een uitje geworden. Klaverjassen zit er nog niet in, dat lukt echt niet op anderhalve meter afstand. Ik had wel iets bedacht met knijpers en stokken, zie je het voor je, maar nee, dat gaat niet. Voor een bakje koffie ben ik deze week wel weer even op mijn brommertje gestapt naar Podium oost. Het begin is er weer!”.
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail