Studio Utrecht Oost gemist? Kijk hier aflevering: met Martin de Vries

Studio Utrecht Oost draait zondag 13 september proef.

In deze uitzending:  “Camino: zelfportret in twee miljoen stappen”.

Studio Utrecht Oost ging zondag 13 september van start. Al was het nog voorzichtig. Zondagmiddag 15.00 uur presenteerde wijkgenoot Martin de Vries zijn bioscoopdocumentaire Camino. ‘Een zelfportret in twee miljoen stappen’ noemt Martin het verslag van zijn voettocht naar Santiago de Compostella. Vanuit Podium Oost introduceerde hij de documentaire in een gesprek met Hans Elsendoorn.

De meeste uitzendingen van Studio Utrecht Oost worden rechtstreeks via YouTube aangeboden. Zo wordt zondag 4 oktober de start van Platform Oost live uitgezonden. Dan is er ook een mogelijkheid om vanuit huis via een chatmogelijkheid mee te praten. Om nog wat ervaring op te doen, werd deze uitzending nog een dag van tevoren opgenomen.

Alle links van de uitzendingen worden zoveel mogelijk bekend gemaakt via websites die in de wijk actief zijn. Maar ze zijn in ieder geval terug te vinden op de website van Podium Oost.

Voor het zien van deze uitzending klik hier.

We horen graag of je de uitzending goed hebt kunnen zien. Fijn als je dat even laat weten via info@podiumoostutrecht.nl

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail