26 september: Word vriend en kom naar ons Vrienden-Event met pianist Felix Justin

Vrienden Van en Vrienden Event met Felix Justin, nog enkele avondplaatsen vrij.

Het nieuwe bestuur van de Vrienden van Podium Oost is onlangs vol enthousiasme gestart. Omdat je geen lid van Podium Oost kunt worden zijn de Vrienden Van opgericht. Vrienden Van zijn enthousiast over het geuzenverhaal van Podium Oost: 7 jaar geleden zou het buurtcentrum gesloten worden totdat een groep actieve vrijwilligers het overnamen en het centrum nieuw leven inbliezen. Inmiddels staat Podium Oost goeddeels op eigen benen en komen er wekelijks rond duizend bezoekers samen voor allerlei activiteiten, een stoer verhaal.

Het aantal Vrienden Van is voor de gemeente een belangrijke graadmeter voor het draagvlak van het centrum in de wijk. Bovendien willen we het podium verder uitbouwen met culturele activiteiten. Om meer Vrienden Van te werven zijn een aantal activiteiten gestart: in Podium Oost zijn meer uitingen van de Vrienden Van opgehangen, er is meer aandacht in de Podium Oost krant, de website en aanmelding is geactualiseerd en in de hele maand September zijn banners in de buurt zichtbaar die op de Vrienden Van attenderen.

En op 26 september houden we ons eerste Vrienden Van event met de virtuoze pianist Felix Justin. Onder veilige corona bepalingen organiseren we speciaal voor de Vrienden Van een middag en een avond concert. Wil je hier bij zijn, geef je dan op als Vriend Van. Voor de avondvoorstelling zijn er nog een aantal plaatsen. De middag is vol, daarvoor is er nog ruimte op de reservelijst.

We zien je dan graag.
Anneke van Dalen, Laurens van Kampen, Hanneke Immikhuizen en Ger Offringa (bestuur Vrienden Van)

Link Vriend Van:
https://www.podiumoostutrecht.nl/vrienden-van-podium-oost/

Link Felix Justin:
https://www.youtube.com/watch?v=PpIGt9a-DMo

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail