15 november: Rembrandt en de Gouden Eeuw = afgelast

Oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan De Gouden Eeuw, het tijdperk waarin Nederland cultureel, wetenschappelijk en politiek-economisch de wereld domineerde. Het wordt een fascinerende multimedia theatershow in de lijn van hun vorige programma ‘Doctor Zhivago’, dat tot in Engeland triomfeerde: “Highly entertaining evening” (The Guardian). In hun songs leggen ze fascinerende en verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude Meesters. Zie hier het interview in het Stadsblad.

Wanneer: Zondag 15 november is afgelast
Entree: 12,50 euro
Waar: Podium Oost

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail