Kijk hier de Nieuwe talkshow OOSTERLICHT

Zien
Oosterlicht is te zien via deze link https://rebrand.ly/oosterlicht_afl1 

In de allereerste uitzending:
Hoe ziet de toekomst van het Pieter Baan Centrum eruit? Bijzondere archeologische vondsten in de Oudwijkerdwarsstraat en de uitgebreide logistieke maatregelen die nodig zijn om veilig stemmen mogelijk te maken op 15, 16 en 17 maart. Thema’s waar Oosterlicht, de nieuwe talkshow van Podium Oost TV zaterdag 6 maart de schijnwerpers op heeft gezet.
“Het was spannend of het allemaal zou gaan lukken,” zegt redactie-coördinator Hans Elsendoorn. “De eerste editie hebben we nog opgenomen, maar we hopen in de toekomst Oosterlicht maandelijks live uit te zenden, zodat we zo actueel mogelijk zijn.”

Verborgen plekjes en muurschilderingen
Naast de actuele onderwerpen heeft Oosterlicht ook vaste rubrieken. Zo leidt Oostkrant hoofdredacteur Arnoud Wolff de kijker langs leuke verborgen plekjes in de wijk. De eerste keer was dat de omgeving van het Van Alphenplein. Oosterlicht maakt ook een rondgang langs de muurschilderingen in de wijk. Daarin laat Philip Sijbrandij samen met makers, deskundigen en voorbijgangers zijn licht schijnen op de afbeeldingen. De presentatie van Oosterlicht is in handen van wijkgenoot Karin van den Boogaert, die haar sporen verdiende bij de Wereldomroep, NOS en VARA. Net als alle andere producten van Podium Oost TV komt Oosterlicht geheel tot stand door de inzet van vrijwilligers.

Versterking
Vragen over Oosterlicht, maar ook tips over onderwerpen zijn welkom: potv@podiumoostutrecht.nl  Om de frequentie van Oosterlicht vol te houden is voor techniek en inhoud extra versterking nodig. Dat kan via hetzelfde adres.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail