19 september: podium om de hoek: UTRECHTS REQIUEM deel 3

Op 19 september is de première van het Utrechts Requiem bij ons te zien in het kader van Podium om de Hoek.  Zes levensverhalen van mensen uit Utrecht en omstreken staan op het programma. Het zijn verhalen waarin miskenning en uitsluiting en soms geweld of misbruik een rol spelen. Kenmerkend voor de hoofdpersonen is hun veerkracht en de wil om een nieuw leven op te bouwen. De verhalen zijn op muziek gezet door hedendaagse componisten als Gábor Tarján, Peter Vigh, Joost Kleppe en Monique Krüs. Zo ontstaat een unieke vertelling over hoop en angst, schuld en bevrijding.
Wanneer: 19 september
Tijd: 16.00 uur
Toegang: € 10,00
Vrienden Van: gratis toegang
Reserveren: info@podiumoostutrecht.nl o.v.v. datum en aantal personen
Wat is Podium om de Hoek: Podium Oost participeert in het project Podium om de hoek, een initiatief van Dwarsverband en ZIMIHC. Podium om de hoek heeft als doel cultuur naar de mensen te brengen. In de wijk- en buurthuizen kunnen wijkbewoners laagdrempelig kennis maken met uiteenlopende vormen van kunst en cultuur.  Tevens biedt een podium aan artiesten en kunstenaars uit de buurt.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail