3 oktober: WIJKDEBAT over ONTMOETEN in OOST

Het wijkdebat over ‘ontmoeten in Oost’ is live te volgen via Podium Oost TV.
Niet alleen kan je meepraten vanuit de huiskamer, maar dan waarschijnlijk ook weer in de grote zaal van Podium Oost. Het debat is een initiatief van Platform Oost, waarin een aantal vrijwilligersorganisaties in de wijk hun krachten bundelen.
We staan stil bij wat de plannen van de gemeente (voormalig Pieter Baan Centrum, Napoleonplantsoen, Hotspot Rijnsweerd, Maliebaan) zijn als het gaat om buurtontmoetingsplekken en wat bewoners willen en doen. Ook kijken we naar ontwikkelingen in andere steden.
Wanneer: 3 oktober
Toegang: gratis
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Uitzending: via Podium Oost TV  3 oktober uitzending hier te zien
Georganiseerd door: Platform Oost: www.platform-oost.nl

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail