13 december tot 4 februari: Expositie: Ode aan de Ergenis

Tara van Utrecht exposeert kleine houten collages en schilderijen met gedichten, onder het  thema ‘Ode aan de ergernis’. Tara geeft op geheel eigen wijze vorm aan wat er in haar onderbewustzijn leeft. Ze tekent en schildert (is autodidact), maar schrijft, dicht en fotografeert ook.
Na een carrière van vijfentwintig jaar in de tijdschriften-journalistiek heeft zij in de jaren dat ze in Nieuw-Zeeland woonde haar creatieve kant ontdekt en ontwikkeld. Zelf zegt zij: “Ik maak naïeve kunst. Ik tap als het ware in mijn onderbewuste waardoor de indrukken als vanzelf in woord en beeld naar de oppervlakte stromen.” Tara is geen onbekende in Podium Oost: in 2019 heeft zij een presentatie gegeven over consoles in Utrecht en haar gedichten daarbij.

Wanneer: vanaf maandag 13 december (dus niet 12 december)
Tijd: werkdagen behalve op woensdagochtend en maandagmiddag vanaf 14.00 uur  
Toegang: Gratis 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail