2022: De muze van Utrecht; een film van Martin de Vries

Filmmaker en buurtbewoner Martin de Vries komt binnenkort naar Podium Oost. Hij leidt dan zijn laatste film ‘De Muze van Utrecht’ in.

Het is het bijzondere verhaal van de transformatie van een vervallen stadshotel tot een uniek kleinschalig hotel aan de Tolsteegsingel. Elke kamer van dit hotel verwijst naar een Utrechts museum. Broer en zus Paul en Cocky Barendregt krijgen een steeds hechtere band met elkaar na het veel te vroege overlijden van hun beide partners. Samen met hun dochters proberen zij het vervallen pand nieuw leven in te blazen. Een uitdagend project dat niet zonder slag of stoot verloopt. De onderlinge verhoudingen worden danig op de proef gesteld. De gemeentelijke instanties werken niet mee. Als klap op de vuurpijl mogen ze – na drie jaar van bloed, zweet en tranen – de deuren niet openen door de Coronacrisis. Met vallen en opstaan en met hulp van de verborgen aanwezigheid van hun overleden geliefden, bereiken zij alsnog hun doel. Na afloop van de filmvertoning is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Martin.

Wanneer: datum komt
Tijd:
Toegang: € 10,00
Reserveren: info@podiumoostutrecht.nl
o.v.v. datum en aantal personen

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail