ACTIE: KLEED PODIUM OOST AAN

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Met de verbouwing wordt Podium Oost aantrekkelijker gemaakt. Het 60’er jaren karakter maakt plaats voor een eigentijds uiterlijk. Deze verbouwing wordt grotendeels betaald door de Gemeente Utrecht, maar het aanpassen van het interieur is voor rekening van Podium Oost zelf. Dit interieur willen we graag, net als het pand, zeer uitnodigend maken. Daar zijn nieuwe meubels voor nodig, zoals een sfeervolle leestafel in de nieuwe ontmoetingsruimte. En een goede koffiemachine, gezellige verlichting en de styling brengt Podium Oost helemaal in de huidige tijd

ACTIE: KLEED PODIUM OOST AAN
Voor dit nieuwe interieur lanceren de Vrienden Van Podium Oost de actie ‘Kleed Podium Oost Aan’. In een aantal etappes willen we de wensen voor het interieur realiseren. De eerste etappe is een fraaie leestafel. Met de spontane donaties die we al van bezoekers én Vrienden Van én ondernemers uit de buurt hebben ontvangen kunnen we deze etappe al bijna realiseren. De tweede etappe is voor de bijbehorende fijne stoelen en zo verder.

HELP JE MEE?
Er is meer nodig! Daarom zijn donaties van harte welkom op bankrekeningnr.:
NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Vrienden Van Podium Oost o.v.v. Kleed Podium Oost Aan.
Vermeld daarbij vooral ook je mailadres dan kunnen wij je op de hoogte houden van de vorderingen en wat we hiermee gaan doen.

DANK
Dank aan iedereen die nu al bijgedragen heeft om Podium Oost up-to-date te maken. Wij kijken uit naar de heropening van het vernieuwde Podium Oost, een mooi modern pand waar het goed toeven is, waar  allerlei activiteiten worden georganiseerd voor en door de bewoners van Utrecht Oost.