podium-oost-activiteiten-dans

AMBASSADEURS

Claudia de Breij

Claudia de Breij

Vriend en Ambassadeur Podium Oost

“Podium Oost heeft al jaren een speciaal plaatsje in mijn hart. Een onmisbare plek in de wijk voor mensen die behoefte hebben aan een praatje en een kopje koffie, iets willen leren of gewoon van allerlei optredens willen genieten.”

RONALD GIPHART

RONALD GIPHART

Vriend en Ambassadeur Podium Oost

“Op uitnodiging van de St. Vrienden van Podium Oost maakte ik in maart 2022 december kennis met Podium Oost. Ik kende Podium Oost eigenlijk niet en was blij verrast. Een ontmoetingspunt midden in de wijk waar iedereen welkom is om zich gewoon te ontspannen, maar ook om kennis te maken met cultuur, literatuur, geschiedenis en wetenschap van om de hoek.”
Foto: Marc Deurloo – Bureau Bruinzeel HR

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem

Vriend en Ambassadeur Podium Oost

“Ik mag graag wat in de wijk rondwandelen. Dan kom ik wel eens langs Podium Oost. Ik weet dat er van alles gebeurt binnen, maar dat was vanaf de straat nauwelijks te zien. Je liep er niet zomaar binnen. Nu, inmiddels na een grote verbouwing, kijk je tegen een mooie groene ontmoetingsruimte aan. En tegen leuke nieuwe stoelen en tafels.”

VRIENDEN

Monique Biesaart

Monique Biesaart

Vriend Podium Oost

“Toen ik actief was voor de Oostkrant ontdekte ik Podium Oost. Een wijkdebat, culturele voorstelling, elkaar ontmoeten… dat is wat mij naar Podium Oost brengt. Ik word gelukkiger van het bewust leven in de wijk waar ik woon en niet van de grote stad, want die is zo onpersoonlijk. Daarom ben ik Vriend Van geworden.”

Champ Bouwman

Champ Bouwman

Vriend Podium Oost

Champ: “Elkaar in de wijk kunnen ontmoeten, in het wijkcentrum samen iets kunnen doen dát wil ik steunen. Daarom ben ik Vriend van Podium Oost geworden.”

Daniëlle van Es

Daniëlle van Es

Vriend Podium Oost

“Podium Oost neemt initiatieven die zorgen voor sociale cohesie in de wijk, dat steun ik van harte. Zo ook het aanbod van al die activiteiten. Die komen van de mensen uit onze wijk en dat vind ik geweldig. Ik waardeer de laagdrempeligheid, de ontmoetingen van jong tot oud en dat allemaal fijn dichtbij.”

WIM KOK

WIM KOK

Vriend Podium Oost

“Sinds ik retailer af ben heb ik mijn handen vrij en ben ik maatschappelijk betrokken geraakt bij wat gaande is in Utrecht-Oost. Een rode draad in mijn leven is een wij-gevoel creëren, mensen verbinden. En dat doet Podium Oost ook.” Podium Oost is voor Wim een verzamelpunt waar je kennis kunt halen door gesprek, een cursus, bij het Wijkinformatiepunt of digitaal via ‘Podium Oost TV’ en Oosterlicht. Wim ziet graag dat Podium Oost een middelpunt van Oost wordt en dat alle buurten vertegenwoordigd zijn.

Liedewij de Ruijter de Wildt

Liedewij de Ruijter de Wildt

Vriend Podium Oost

“Jaren geleden zag ik een groep inwoners van Oost in opstand komen toen de gemeente het Buurthuis Oudwijk wilde sluiten en ik zag hoe zij erin slaagden een doorstart te maken onder de naam Podium Oost. Dat vind ik sterk en mooi. Daarom ben ik Vriend van Podium Oost geworden.”