Bridge

Bridgeclub Utrecht Oost 

“Bridge, het leukste kaartspel dat er is!” Dat horen wij vaak van mensen die de stap hebben gezet om te gaan bridgen.
Bridgeclub Utrecht Oost is een jonge vereniging, voor bridgers uit de wijk. We zijn gestart in september 2011, aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond en hebben nu ruim tachtig leden.

Ons uitgangspunt is dat er ontspannen en sportief gebridged kan worden. We spelen elke maandagavond van 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur.

Vindt u het leuk om te bridgen in clubverband? Op dit moment hebben wij helaas een (korte) wachtlijst Maar die kan zo maar verdwijnen.
Als U belangstelling heeft neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of mailadres. Wij kijken dan of u, als paar of indien u alleen bent met iemand van onze club, ter kennismaking een keer mee kunt spelen op de maandagavond.

Meer informatie: www.bridgeclubutrechtoost.nl
E-mail: bridgeclubutrechtoost@gmail.com
Telefoon: 030 – 251 78 18

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bridgecursus voor beginners

Bij voldoende belangstelling wordt vanaf woensdagavond 18 september met een bridgecursus voor beginners gestart bij Podium Oost.
Mail naar mail Winnie: w.j.poorterman@xs4all.nl

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bridge op de woensdagmiddag, vanaf september starten we weer!

Beginnende bridgers kunnen elke woensdagmiddag gezellig en recreatief komen bridgen bij Podium Oost. Je hoeft geen lid te zijn van bridgeclub Utrecht Oost.

Locatie: Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, Utrecht.
Inschrijven: van 13.30 tot 13.45 uur
Bridgen: van 13.45 tot 16.30 uur.
Voor een hapje wordt gezorgd.
We spelen vijf rondes van vier spellen.
Hoe werkt het?
Deelnemen kost € 4,00 per persoon per keer.
Ben je van plan vaker te komen, koop dan een knipkaart van € 15,00 voor vijf keer.
Inschrijven kan ook individueel. We zorgen dat je altijd kunt spelen.

De organisatie is in handen van Bert Schmittmann en Winnie Poorterman. Voor nadere informatie bel Bert: 06 – 524 88 779 of mail Winnie: w.j.poorterman@xs4all.nl
Je kunt je van tevoren opgeven (via mail of telefonisch). Je bent dan verzekerd van een plek. Gewoon komen kan ook. Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent.

Posted Under