In dialoog

De dialooggroep Podium Oost gaat ook in 2020 verder in gesprek met buurtbewoners!
De dialogen voor jong en oud vindt plaats op dinsdagochtend van 10:00 – 12:00 uur, in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Je bent hier van harte welkom!
Wil je meedoen met de dialooggroep Podium Oost? De bijeenkomsten en thema’s mee voorbereiden, flyers maken, deelnemers werven of een dialoog (leren) begeleiden? Stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers. De gesprekken worden begeleid door dialoogbegeleider die getraind is in de methode van Nederland in dialoog.

Meedoen?
Vind jij het leuk om met verschillende mensen in Utrecht in contact te komen? Vind je aandacht voor de medemens belangrijk? Lijkt het je leuk om verschillende thema’s te onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Vind je het leuk om gespreksbegeleider te zijn/worden in Podium Oost, om de bijeenkomsten en thema’s mee voor te bereiden, flyers te maken en deelnemers werven? We zijn op zoek naar versterking van de dialooggroep Oost. Van senioren tot studenten. Iedereen is welkom! Interesse? Stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Geplaatst onder