Speel-o-theek

In de speel-o-theek kun je samen met jouw kind of kleinkind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kun je uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is . Per keer mag je vier stuks speelgoed lenen. De speel-o-theekmedewerkers kunnen je hierbij van dienst zijn. Tijdens de openingstijden van de speel-o-theek kan er ook met de materialen gespeeld worden. Loop gerust eens binnen.

Voor wie?
Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Wanneer?
Elke woensdag van 09:45 -13:00.

Wat zijn de kosten?
Lid worden van de speel-o-theek is gratis.
Neem bij het inschrijven je legitimatiebewijs mee. Je mag dan per keer vier stuks speelgoed meenemen voor € 1,- per stuk.

Hoe werkt het?
Je zoekt zelf speelgoed uit, controleert dit aan de hand van de uitleenkaart en hierop wordt de inleverdatum gestempeld.
Deze kaart neem je mee en bij het inleveren van het speelgoed lever je de kaart ook weer in. De kaart en het speelgoed worden dan gecontroleerd door een medewerker van de speel – o – theek. Het speelgoed moet schoon worden ingeleverd.

Hoe lang mag je lenen?
Het speelgoed mag 3 weken geleend worden, maar eerder terugbrengen mag altijd. Na drie weken kun je eenmalig 1 week verlengen. Dit kan (telefonisch) tijdens de openingsuren van de speel – o – theek. Als je het speelgoed te laat inlevert, betaal je € 1,- per stuk per week.

Wat te doen als er iets kapot of kwijt is?
Wanneer je een onderdeel van het speelgoed kwijt bent, of het speelgoed is kapot gegaan, betaal je een vergoeding. Afhankelijk van de grootte en de kosten van het spelmateriaal.
Je kunt het incomplete speelgoed ook tegen dagwaarde overnemen van de speel – o – theek.

Contact:
speelotheek.oudwijk@gmail.com

Geplaatst onder