Speel-o-theek

In de speel-o-theek kun je samen met jouw kind of kleinkind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kun je uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is . Per keer mag je 5 stuks speelgoed lenen. De speel-o-theekmedewerkers kunnen je hierbij van dienst zijn. Tijdens de openingstijden van de speel-o-theek kan er ook met de materialen gespeeld worden. Loop gerust eens binnen.

Voor wie?
Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Wanneer?
Elke woensdag van 09:30 -13:00.

( tijdens de schoolvakanties gesloten )

Wat zijn de kosten?
Voor de Speel-O-Theek hanteren wij één abonnement. Voor €25,00 per kalenderjaar kunnen maximaal 5 stuks speelgoed worden geleend, Tot 6 weken mogen de kinderen er thuis mee spelen en daarna kan het eventueel eenmalig met 3 weken worden verlengd. Later in het jaar lid worden kan ook, wij passen dan het abonnementsgeld aan.

Neem bij het inschrijven je legitimatiebewijs mee.

Hoe werkt het?
Je zoekt zelf speelgoed uit, controleert dit aan de hand van de uitleenkaart en hierop wordt de inleverdatum gestempeld.
Deze kaart neem je mee en bij het inleveren van het speelgoed lever je de kaart ook weer in. De kaart en het speelgoed worden dan gecontroleerd door een medewerker van de speel – o – theek. Het speelgoed moet schoon worden ingeleverd.

Hoe lang mag je lenen?
Het speelgoed mag 6 weken geleend worden, maar eerder terugbrengen mag altijd. Na 6 weken kun je eenmalig 3 weken verlengen. Dit kan (telefonisch) tijdens de openingsuren van de speel – o – theek. Als je het speelgoed te laat inlevert, betaal je € 1,- per stuk per week.

Wat te doen als er iets kapot of kwijt is?
Wanneer je een onderdeel van het speelgoed kwijt bent, of het speelgoed is kapot gegaan, betaal je een vergoeding. Afhankelijk van de grootte en de kosten van het spelmateriaal.
Je kunt het incomplete speelgoed ook tegen dagwaarde overnemen van de speel – o – theek.

Overzicht tarieven:

Jaartarief: € 25,00

Contact:
speelotheek.oudwijk@gmail.com

Geplaatst onder