Speel-o-theek

In de speel-o-theek kunt u samen met uw kind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kunt u uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is voor uw kind. Per keer mag u vier stuks speelgoed lenen. De speel-o-theekmedewerkers kunnen u hierbij van dienst zijn. Tijdens de openingstijden van de speel-o-theek kan er ook met de materialen gespeeld worden. Loop gerust eens binnen.

Voor wie?
Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Wanneer?
Elke woensdag van 09:45 -13:00.

Wat zijn de kosten?
Lid worden van de speel-o-theek is gratis.
Neem bij het inschrijven uw legitimatiebewijs mee. U mag dan per keer vier stuks speelgoed meenemen, voor € 1,- per stuk.

Hoe werkt het?
U zoekt speelgoed uit, controleert dit aan de hand van de uitleenkaart en hierop wordt de inleverdatum gestempeld.
Deze kaart neemt u mee en bij het inleveren van het speelgoed levert u de kaart ook weer in. De kaart en het speelgoed worden dan gecontroleerd door een medewerker van de speel – o – theek. Het speelgoed moet schoon worden ingeleverd.

Hoe lang mag u lenen?
U mag het speelgoed 3 weken lenen, maar mag het altijd eerder terugbrengen. Na drie weken kunt u eenmalig 1 week verlengen. Dit kan (telefonisch) tijdens de openingsuren van de speel – o – theek. Als u het speelgoed te laat inlevert, betaalt u € 1,- per stuk per week.

Wat te doen als er iets kapot of kwijt is?
Wanneer u een onderdeel van het speelgoed kwijt bent, of het speelgoed is kapot gegaan, betaalt u een vergoeding. Afhankelijk van de grootte en de kosten van het spelmateriaal.
U kunt het incomplete speelgoed ook tegen dagwaarde overnemen van de speel – o – theek.

CONTACT

speelotheek.oudwijk@gmail.com

Posted Under