afrikaanse en braziliaanse dans

BEWEGEN VOOR SENIOREN

VOOR WIE?

Senioren

WANNEER?

Elke dinsdag van 11 tot 12 uur

Elke donderdagochtend: de groep is vol.

CONTACT

info@podiumoostutrecht.nl

 

Iedere dinsdagochtend kunnen senioren gratis meedoen aan deze fysio/gym. De fysiotherapeuten van het Academie Instituut verzorgen de lessen.

Een complete training met een warming-up, loop- en krachtoefeningen, strekken en een cooling-down. In dit uur wordt er aandacht gegeven aan de spierkracht, het uithoudingsvermogen en de balans.

De les zorgt voor laagdrempelige beweegmomenten en de oefeningen kunnen ook thuis worden uitgevoerd. De bezoekers zijn dan ook erg enthousiast over de les.

Lisa: “Deze les van de fysio is een goede aanvulling voor mij. Je leert toch weer nieuwe dingen. Verder vind ik het een leuke groep van mensen, is het gratis en er is geen aanmelding nodig voor de les.”

Het Academie Instituut is een fysiotherapeutisch behandelinstituut met onder hetzelfde dak verschillende paramedische disciplines. Door de korte lijntjes kan er nauw samengewerkt worden om uw klachten zo goed en zo snel mogelijk te verhelpen. De praktijk is inmiddels meerdere malen met succes op kwaliteit getoetst door de grote verzekeraars, waardoor wij een PlusPraktijk en TopZorg praktijk zijn.

De donderdagochtendgroep is vol.

 

senioren gym