activiteiten-in-podium-oost

Senioren Inloop

VOOR WIE?

Voor senioren uit de wijk Utrecht Oost

WANNEER?

Elke donderdag.

AANMELDEN

Er is onbeperkt koffie en thee € 1,50, Lunch € 2,50 , opgeven voor de lunch  voor 10.30 uur bij info@podiumoostutrecht.nl  of 030- 2581994.

Senioren uit de wijk Utrecht Oost kunnen binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een praatje, lunchen en meedoen met verschillende activiteiten.
Je bent van harte welkom. Als je nooit geweest bent, en je wilt eens komen kijken of het wat voor je is, kom gerust. Onze beheerders Christa en Andy zijn als vanouds weer aanwezig.
De dag begint om 10 uur en duurt tot 15.00 uur. Je kunt zo lang blijven als je wilt, uiteraard.

TEKEN- EN SCHILDERWORKSHOP, informatie volgt

BEWEGEN VOOR SENIOREN
De beweeglessen die door Stichting Academie Instituut Fysiotherapie PLUS  vinden nu tijdelijk  plaats in Sterrenzicht. De groep is vol.

ANDERE ACTIVITEITEN
Verder zijn er meer activiteiten tijdens de senioreninloop, deze kunnen wisselen:

 

 

 

 

Senioren uit de wijk Utrecht Oost kunnen binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een praatje, lunchen en meedoen met verschillende activiteiten.

AGENDA ZIN IN UTRECHT
Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers en vrijwilligers die aan inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit. Dit doen wij in de vorm van individuele gesprekken en door het organiseren van bijeenkomsten. Maandelijks in 2022 in 8 Utrechtse wijken: “Nooit te oud om te groeien in wijsheid”