activiteiten-in-podium-oost

Speel-O-Theek

VOOR WIE?

Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

WANNEER?

Elke woensdag van 10.00 -13:00

CONTACT

speelotheek.oudwijk@gmail.com
of mail info@podiumoost.nl of bel 030 258 1994

In de Speel-o-Theek kunt u samen met uw kind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kunt u uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is voor uw kind. Per keer mag u 5 stuks speelgoed lenen. De Speel-o-Theekmedewerkers kunnen u hierbij van dienst zijn. Tijdens de openingstijden van de Speel-o-Theek kan er ook met de materialen gespeeld worden. Loop gerust eens binnen.

Wat zijn de kosten?
Voor de Speel-O-Theek hanteren wij één abonnement.
Voor €25,00 per kalenderjaar kunnen maximaal 5 stuks speelgoed ( per keer )worden geleend.
Later in het jaar lid worden kan ook, wij passen dan het abonnementsgeld aan. Neem bij het inschrijven je legitimatiebewijs mee.

Hoe werkt het?
U zoekt speelgoed uit, controleert dit aan de hand van de uitleenkaart en hierop wordt de inleverdatum gestempeld.
Deze kaart neemt u mee en bij het inleveren van het speelgoed levert u de kaart ook weer in. De kaart en het speelgoed worden dan gecontroleerd door een medewerker van de Speel–o–Theek. Het speelgoed moet schoon worden ingeleverd.

Hoe lang mag u lenen?
U mag het speelgoed 6 weken lenen, maar mag het altijd eerder terugbrengen. Na zes weken kunt u eenmalig met 3 weken verlengen. Dit kan (telefonisch) tijdens de openingsuren van de Speel–o–Theek. Als u het speelgoed te laat inlevert, betaalt u € 1,- per stuk per week.

Wat te doen als er iets kapot of kwijt is?
Wanneer u een onderdeel van het speelgoed kwijt bent, of het speelgoed is kapot gegaan, betaalt u een vergoeding. Afhankelijk van de grootte en de kosten van het spelmateriaal.
U kunt het incomplete speelgoed ook tegen dagwaarde overnemen van de Speel–o–Theek.

In de Speel-o-Theek kunt u samen met uw kind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kunt u uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is voor uw kind.