podium-oost-theater-in-de-zaal

ACTIVITEITEN VOOR VRIENDEN

Speciaal voor de Vrienden Van

Twee keer per jaar organiseren we een activiteit speciaal voor onze vrienden. Zo ontvingen we in 2020 de pianist Felix Justin, in 2021 speelde de band Brise en in 2022 was Ronald Giphart onze gast. Een gevarieerd programma waarmee we de Vrienden bedanken voor hun steun voor het Podium.

Bij ons eerste evenement na de verbouwing: op zondag 21 januari 2024 was Maarten van Rossem onze gast voor een volle zaal. Hij blikte terug op zijn jeugd en had een leuke interactie met Vrienden in de zaal. In ruim een uur onderhield hij hen met mooie verhalen, grappige ingevingen en leuke grappen.

Maarten werd welkom geheten door Laurens van Kampen en Ger Offringa van het bestuur van de Vrienden Van. Na afloop werd hij, ook omdat hij al jarenlang ambassadeur is van Podium Oost, extra bedankt door Hans Elsendoorn, voorzitter van Podium Oost.

Na afloop tekende Maarten zijn boeken in de foyer en was er een gezellige netwerk borrel waar de Vrienden met elkaar in gesprek gingen en tot bruisende voorstellen voor het Podium kwamen.

Wil je ook deel uitmaken van onze vriendengroep en deelnemen aan de vriendenactiviteiten? Meld je dan aan. Je bent van harte welkom.

felix justin vriendenoptreden pianist
ronald giphart optreden lezing schrijver

DE VRIENDEN BIJDRAGE

Graag overmaken naar NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Stichting Vrienden van Podium Oost. Graag met vermelding van je e-mailadres zodat wij je voor de speciale events kunnen uitnodigen. Ook donaties kunnen op dit rekeningnummer worden overgemaakt.

Meer weten? Heb je nog vragen of suggesties? Loop gerust even binnen. Onze beheerder Andy Wernsen staat je graag te woord, of bel met 030 2581994. Ook kun je met ons mailen via  vrienden@podiumoostutrecht.nl

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.