podium-oost-theater-in-de-zaal

ACTIVITEITEN VOOR VRIENDEN

Speciaal voor de Vrienden Van

Twee keer per jaar organiseren we een activiteit speciaal voor onze vrienden. Zo ontvingen we in 2020 de pianist Felix Justin, in 2021 speelde de band Brise en in 2022 was Ronald Giphart onze gast.

Wilt u ook deel uitmaken van onze vriendengroep en deelnemen aan de vriendenactiviteiten? Meld u dan aan. U bent van harte welkom.

felix justin vriendenoptreden pianist
ronald giphart optreden lezing schrijver

DE VRIENDEN BIJDRAGE

Graag overmaken naar NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Stichting Vrienden van Podium Oost. Graag met vermelding van je e-mailadres zodat wij je voor de speciale events kunnen uitnodigen. Ook donaties kunnen op dit rekeningnummer worden overgemaakt.

Meer weten? Heb je nog vragen of suggesties? Loop gerust even binnen. Onze beheerder Andy Wernsen staat je graag te woord, of bel met 030 2581994. Ook kun je met ons mailen via  vrienden@podiumoostutrecht.nl

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.