Aquarellen voor volwassenen

Tijdelijk in DE WILG, Mecklenburglaan 3 Utrecht Oost

In deze cursus worden de basis principes van het aquarelleren (schilderen met doorzichtige waterverf) geleerd. Verschillende technieken komen aan bod: wassingen aanbrengen, glaceren, kleuren mengen, ruimte-diepte werking. De cursus wordt gekenmerkt door veel oefeningen.

Wanneer:
De cursus bestaat uit 8 lessen van twee uur, op de maandag middag van 14.30-16.30 uur.

Voor wie?
Voor deze cursus is enige ervaring op teken- en schildergebied gewenst. Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal deelnemers is 8 mensen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt van de docente.

Waar:
Tijdelijk in DE WILG, Mecklenburglaan 3, 3581 NV Utrecht

Kosten:
Het lesgeld bedraagt 160 euro voor acht lessen. Met U-pas krijg je korting.

Materiaal:
De materialen breng je zelf mee. De lijst met materialen, die je voor deze cursus nodig hebt, krijg je na inschrijving toegestuurd. De onkosten voor het materiaal zijn 30,88 euro voor de hele cursus. De materiaal kosten zijn berekend voor een basispakket o.a. te koop bij Peter van Ginkel in Utrecht. Voor deze cursus krijgt je bij hen 10 % korting. Als je thuis al schilderspullen hebt, kun je deze meenemen, waardoor je de materiaal kosten zo laag mogelijk houdt.

Aanmelden:
Na aanmelding bij de docente krijg je verdere informatie toegestuurd. Je inschrijving is geldig als het cursusgeld is overgemaakt.

Voor nadere informatie en aanmelden:
Docente: Katrien Janssens
Tel: 030-2545987
Mail: katrienjanssens@kpnmail.nl
Postadres: Oudwijk 9 bis, 3581 TE Utrecht