Dialogen

 

De dialooggroep Podium Oost gaat ook in 2019 verder in gesprek met buurtbewoners!

De komende dialoog is dinsdagochtend  5 november 2019, van 10:00 – 12:00 uur, in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Je bent hier van harte welkom! 

Wil je meedoen met de dialooggroep Podium Oost? De bijeenkomsten en thema’s mee voorbereiden, flyers maken, deelnemers werven of een dialoog (leren) begeleiden? Stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers. De gesprekken worden begeleid door dialoogbegeleider die getraind is in de methode van Nederland in dialoog.

5 november: Wintertijd
In november, in de week van de dialoog kijken we vooruit in een dialoog over de wintertijd. Wat betekent deze tijd voor jou, verheug je je op donkere of stille dagen, de lichtfeesten of zie je er tegen op? Bereid je je erop voor of laat je het over je heen komen? Genoten je van de voorpret of ben je blij als het voorbij is? En hoe is het als een ander de wintertijd heel anders ervaart, hier anders mee omgaat. Wat is je ideale wintertijd en wat doe je voor een mooie wintertijd. Laat je vooral verrassen door anderen!

Meedoen?
Vind jij het leuk om met verschillende mensen in Utrecht in contact te komen? Vind je aandacht voor de medemens belangrijk? Lijkt het je leuk om verschillende thema’s te onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Vind je het leuk om gespreksbegeleider te zijn/worden in Podium Oost, om de bijeenkomsten en thema’s mee voor te bereiden, flyers te maken en deelnemers werven? We zijn op zoek naar versterking van de dialooggroep Oost. Van senioren tot studenten. Iedereen is welkom! Interesse? Stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Posted Under
Geen categorie