Fit op Maat

Fit op Maat met Els (voorheen Atacoyo)

IVM CORONA WORDEN ER VOORLOPIG GEEN FIT OP MAAT LESSEN GEGEVEN

Heb je ook zin om een uurtje lekker te bewegen op muziek en in je eigen tempo? Fit op Maat is een groepsles op inspirerende muziek van ongeveer 60 minuten waarbij je alle spiergroepen en je conditie traint. We trainen op popmuziek vanaf de jaren 50 en tussendoor zijn er micropauzes voor rek- en hersteloefeningen op klassieke muziek. De laatste 10 minuten van de les zijn voor actief ontspannen op rustgevende muziek. Alle oefeningen zijn op verschillende niveaus uit te voeren, waardoor zowel de beginnende als de gevorderde sporter of de herintreder zich thuis voelt en mee kan doen. Hier trainen we samen, dus in groepsverband en toch op maat.
De Fit op Maat valt onder het aanbod van Sporten met Els en kan met alle andere lessen worden gecombineerd of afgewisseld (Body & Mind, Houding & Core en Circuit, alles met Els).

Voor wie: Fit op Maat is geschikt voor iedereen die in een gemoedelijke, niet-prestatiegerichte sfeer wil trainen. Je kunt liggend, zittend of staand meedoen, al naar gelang je mogelijkheden en wensen. Fit op Maat is uitermate geschikt voor wie het wat rustiger aan wil (of moet) doen, voor wie (weer) in beweging wil komen na een blessure of een ziekte, of bij blijvende beperkingen. Iedereen kan zijn eigen grenzen leren herkennen en erkennen en waar mogelijk verleggen. Je bent van harte welkom. Meld je dus aan en doe mee!
Wanneer: Dinsdag om 14:00 uur en om 15:15 uur.
Vrijdag om 10:15 uur en om 11:30 uur (met uitzondering van sommige schoolvakanties)
Waar: Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht (Oudwijk)
Kosten: Deelname aan 1 les per week kost € 30 per maand.
Deelname aan 2 lessen per week kost € 50 per maand.
U-pashouders krijgen korting (graag even aangeven).
De instructeur: Els Wijmenga is paramedisch fitnesstrainer, pilatesdocent, lichaamsgericht coach, hydrotherapeut en masseur. Daarnaast is zij als sportbegeleider verbonden aan revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht.
Meer informatie en aanmelden: Els Wijmenga elsuitutrecht@gmail.com of 06-53138442

Een proefles is geheel gratis en vrijblijvend. Wel graag even aanmelden van tevoren.

PS: Voorheen heette Fit op Maat ‘Atacoyo’ (Aangepast, Techniek,Ademhaling, Conditie, Yoga en Omgaan met stress). De naam is aangepast naar de voor zichzelf sprekende naam ‘Fit op Maat’ (op Maat: ieder op zijn eigen niveau én op de Maat van de muziek). Aan de inhoud van de lessen is niets veranderd.