Houding & Core

Houding & Core – met Els

IVM CORONA ZIJN ER VOORLOPIG GEEN LESSEN HOUDING & CORE

Deze les richt zich op het verbeteren van de diepe kernspieren in de romp (ook wel de ‘core’ genoemd): buik, rug, middenrif, bekkenbodem én op de nek- en schouderspieren. In een les van 50 minuten met zachte oefeningen (veelal op een matje op de grond) trainen we in een ontspannen sfeer. Die rust is belangrijk om goed te kunnen voelen wat je wel en niet aanspant. Op de achtergrond klinkt zachte rustgevende (klassieke) muziek. De les Houding & Core  is heilzaam bij rug-, nek-, schouder, en bekkenklachten. Er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding. In deze les richt je de aandacht naar binnen en leer je voelen wat jou beweegt, zodat je overtollige spanning leert loslaten en een gezonde efficiënte lichaamshouding ontwikkelt.

Doel

Houding & Core bevordert stabiliteit, kracht, lenigheid en een ontspannen geest. De training helpt rug-, nek- en schouderklachten verhelpen en/of voorkomen. Ook train je hier je aandachtsspier (mindfulness). Dat laatste gaat vrijwel ongemerkt, vanwege de rustige en veilige sfeer in de les.

Voor wie?

Deze les is geschikt voor iedereen, omdat alle oefeningen op het eigen niveau kunnen worden uitgevoerd. Er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Uitermate geschikt bij blessures.

Je bent van harte welkom. Meld je dus aan en doe mee!

Wanneer?
Elke dinsdag van 9.00 tot 9.50 uur, met uitzondering van sommige schoolvakanties.

Waar?

Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht (Oudwijk)

Kosten
Deelname aan 1 les per week kost € 30 per maand.

Deelname aan 2 lessen per week kost € 50 per maand.

U-pashouders krijgen korting (graag even aangeven).

Een proefles is geheel gratis en vrijblijvend. Wel graag even aanmelden van tevoren.

Houding & Core valt onder het aanbod van Sporten met Els en kan met alle andere lessen worden gecombineerd of afgewisseld (Body & Mind, Circuit, Fit op Maat, alles met Els).

De instructeur

Els Wijmenga is paramedisch fitnesstrainer, pilatesdocent, lichaamsgericht coach, hydrotherapeut en masseur. Daarnaast is zij als sportbegeleider verbonden aan revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht.

Meer informatie en aanmelden

Els Wijmenga

elsuitutrecht@gmail.com

06-53138442