Lucky Yoga

Welkom bij Lucky Yoga

Iedere woensdagavond is er sinds 2014 een dynamische Yogales van 18:45 tot 19:50 uur. Je hoeft niets te kunnen of te zijn, als je zin hebt in een les waar je je fijn door blijft en gaat voelen dan ben je aan het juiste adres.

We werken aan balans, coördinatie, focus, lenigheid, conditie en ontspanning. Het streven is een gevarieerde les aan te bieden, met een verbinding van rust en gratie. De les kent een opbouw waarin je meegenomen wordt van houding naar houding. Ieder lichaam is anders en kent haar eigen mogelijkheden. In de les kun je werken naar eigen behoefte door de opties die je krijgt tijdens de les. Kom het zelf eens ervaren! Lees hier een aantal recensies van deelnemers:

“Een yogales van Esther voelt als thuis komen, ik kan alle bewegingen volgen zonder naar Esther te kijken, zij vertelt zo helder en beeldend wat je moet of kan doen. Ze geeft opties voor bewegingen, deelt al haar kennis rondom een oefening en corrigeert je probleemloos vanaf haar eigen mat. Op deze wijze heb ik al lange tijd het belangrijkste uur van de week bij haar, zonder blessures en word ik alsmaar sterker. Esther snapt het gewoon echt en maakt ook heel geestige grapjes, dus ik voel enorm veel plezier als ik bij haar in de les sta. Dat gun ik iedereen!”

“Super fijne, mooie, leuke, toffe yoga lessen!!”

“Energie, warmte, kennis en toewijding in overvloed!”

“Ik pik overal mijn lessen mee maar bij Esther’s Lucky Yoga in Podium Oost kom ik trouw al jaren. Ik kijk tijdens de les zelden naar Esther, ze kletst je namelijk zeer goed door de powerflow heen! En de groep, hoe de samenstelling van de les ook is, stamgasten of nieuwe yogi’s, is altijd fijn en vind ik een hoog ‘authenticiteits’ niveau hebben. Ik word hier blij van!”

“Energie op maat, fijn!”

De lessen mogen contant of per bankoverschrijving worden betaald.

€ 12,00  per les.

Heb je vragen stuur dan een mailtje naar esthervandenbos2@gmail.com , bel of app: 06-39344461.
Graag tot ziens op de mat!

Hartelijke groet,
Esther van den Bos

 

Geplaatst onder