Muzieklessen

De MuziekFabriek is er voor iedereen, vanaf één!

De muziekschool voor iedereen in Utrecht Oost en daarbuiten.

 

Cursussen
Voor zowel kinderen als volwassen geven we verschillende muzikale cursussen. Je start dan in een groep, op vast momenten in het jaar. Misschien wil je met (kleine)kind op de maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag muziekles volgen. Voor kinderen op de basisschool hebben we een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV), deze noemen we Notenkrakers. Daarnaast kan je kind ukelele leren spelen of meedoen in onze samenspelgroep.
Voor volwassen zijn er ukelele cursussen op diverse niveaus, kan je mee zingen in onze vocalgroups of het koor. Daarnaast kan je meespelen in ons strijk– en/of cello ensemble.
Bekijk al onze cursussen op: www.demuziekfabriekutrecht.nl/cursussen

Lessen
Wil je een instrument (beter) leren spelen? Dan kan je lessen volgen. Privéles, of misschien ken je een maatje met wie je graag samen zingt/speelt en leert. Je kan bij ons lessen volgen in:
– piano
– gitaar
– viool
– cello
– ukelele
– banjo
– zang
Ook deze lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Ukelele workshop
Zoek je een leuke activiteit voor een groep? Je kan bij ons ook een workshop ukelele volgen! Eén middag in het weekend kan je met je eigen groep al een paar liedjes leren spelen. Wij hebben genoeg ukeleles in huis om er een mooie muzikale ochtend of middag van te maken.
Heb je zelf een leuk idee voor een muzikale middag? Onze docenten denken graag met je mee! Stuur ons je idee en dan kijken wat er mogelijk is.

Contact
Via onze website vind je alle informatie en tarieven. Je kunt je hier aanmelden via ons digitale formulier. Heb je een vraag? Dan kan je ons een e-mail sturen.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Je kan ons ook volgen op social media! Volg onze Facebookpagina, Instagram of luister liedjes via ons YouTube kanaal.

Wil een keertje kennismaken? In de zomer organiseren we altijd een zomerfestival. Bekijk de video van de 2019 editie hier: https://www.youtube.com/watch?v=NyyvJ2PvX0U

Nieuw bij de MuziekFabriek in seizoen 2019/2020

Nieuwe cursussen voor kinderen:
Op maandagen is er Muziek op Schoot, Cursus ukelele en Samenspelgroep. Net als vorig jaar kan je ook weer Notenkrakers (Algemene Muzikale Vorming) volgen, Muziek op Schoot op woensdag of vrijdag en op zaterdag Liedjes met Liza. En kan je niet kiezen? Dan doe je ze toch allemaal!

Nieuwe cursussen voor volwassenen:
Op maandag Ukelele orkest.
Op dinsdag Cello ensemble.
Op woensdag Vocal group.
Net als vorig seizoen kan je Ukelele cursussen op verschillende niveau’s volgen en meespelen in het strijkensemble.

Bekijk alle mogelijkheden op onze website of meld je aan voor een proefles!
Wil je meer weten? Wij zijn het best bereikbaar via info@demuziekfabriekutrecht.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.

Graag tot ziens bij de MuziekFabriek!