Muzieklessen

De MuziekFabriek is er voor iedereen, vanaf één!

De muziekschool voor iedereen in Utrecht Oost en daarbuiten.

Privé- en duo les
Wil je een instrument (beter) leren spelen? Privé, of misschien heb je een vriend met wie je graag samen zingt/speelt en leert. Ons lesaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen bestaat uit:
– piano
– gitaar
– ukelele
– banjo
– zang
Op alle doordeweekse dagen worden er privélessen gegeven!

Cursussen
Voor zowel kinderen als volwassen bieden we verschillende groepscursussen. Samen met je (klein)kind van 1 tot 4 muziekles volgen kan op de maandag, woensdag, vrijdag bij Muziek op Schoot of zaterdag. Voor kinderen op de basisschool hebben we een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV), deze noemen we Notenkrakers.
Daarnaast kan je kind ukelele leren spelen of meedoen in onze samenspelgroep.
Voor volwassen zijn er naast de privélessen: ukelele cursussen op diverse niveaus, kan je zingen in een vocal-group of bij ons popkoor.
Bekijk al onze cursussen op: www.demuziekfabriekutrecht.nl/cursussen

Ukelele workshop
Zoek je een leuke activiteit voor een groep? Je kan bij ons ook een workshop ukelele volgen! Eén middag in het weekend kan je met je eigen groep al een paar liedjes leren spelen. Wij hebben genoeg ukeleles in huis om er een mooie muzikale ochtend of middag van te maken.
Heb je zelf een leuk idee voor een muzikale middag? Onze docenten denken graag met je mee! Stuur ons je idee en dan kijken wat er mogelijk is.


MuziekFabriek in seizoen 2020-2021 weekrooster

Cursussen voor kinderen:
Maandag:  Muziek op Schoot en Ukelele voor kinderen
Woensdag: Muziek op Schoot
Vrijdag: Muziek op Schoot en Notenkrakers (Algemene Muzikale Vorming)
Zaterdag Liedjes met Liza.

Cursussen voor volwassenen:
Maandag: Ukelele voor beginners en gevorderden
Dinsdag: Popkoor
Woensdag: Vocal group.

Contact
Via onze website vind je alle informatie en tarieven. Je kunt je hier aanmelden via ons digitale formulier. Heb je een vraag? Dan kan je ons een e-mail sturen.
Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Je kan ons ook volgen op social media! Volg onze FacebookpaginaInstagram of luister liedjes via ons YouTube kanaal.
In de zomer organiseren we altijd een zomerfestival. Bekijk de video van de 2019 editie hier: https://www.youtube.com/watch?v=NyyvJ2PvX0U
Graag tot ziens bij de MuziekFabriek!