DONEER HIER

Kleed Podium Oost Aan’ voor een gezellige, gastvrije ontmoetingsruimte!
Podium Oost is aan het verbouwen. Het wijkcentrum wordt duurzamer gemaakt én krijgt nieuw elan. De verbouwing wordt door de Gemeente Utrecht betaald. De aankleding en inrichting komt voor rekening van Podium Oost. Voor o.a. meubilair, goede verlichting en een nieuwe keuken is ca. € 200.000,- nodig. Diverse fondsen leveren een bijdrage, maar er is meer geld nodig.

De Stichting Vrienden van Podium Oost startte in november de actie ‘Kleed Podium Oost Aan’ om de inrichting voor een gezellige ontmoetingsruimte te financieren. Het streefbedrag van de actie is € 20.000,-.

54%
Huidige stand:
€ 10.827,12
Doel:
€ 20.000

Hoera & alle dank!
We zijn inmiddels over de helft van ons doel. Nog bijna € 10.000,- te gaan. Grote dank aan iedereen die heeft gegeven. We zien grote en kleine bedragen komen, alles is meer dan welkom. Chapeau!

Help jij ook mee? De actie is opgedeeld in etappes.
We werven nu voor etappe 3, fijne verlichting à € 5.000,-.
De vorige etappes, een mooie leestafel (etappe 1- € 3000.-) en de fijne stoelen (etappe 2 – € 4500,-) zijn al gerealiseerd. Voor etappe 4 staat een professionele koffiemachine (€ 4000,-) op het wensenlijstje.

Ja, ik doneer voor Kleed Podium Oost Aan


    Wil je op de hoogte blijven van de actie en de verbouwing van Podium Oost? Meld je dan voor onze nieuwsbrief.

    Wil je liever doneren middels eigen bankoverschrijving?
    De donatie is welkom op bankrekening NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. St Vrienden van Podium Oost o.v.v. Kleed Podium Oost Aan.