Fotowedstrijd, doe je mee?

Uit de media, wedstrijd

‘Kleed de zalen van Podium Oost aan’

De inzendingstermijn is gesloten. Vele reacties zijn binnengekomen. Hartelijk dank hiervoor! De jury gaat zich erover buigen. Deelnemers ontvangen bericht.

De Maliezaal, Minstroomzaal en Tuinzaal zijn sinds kort de namen van de ruimtes op de begane grond. “De opening van Podium Oost was een mooi moment om de zalen een nieuwe naam te geven,” legt bestuurslid Henk Mos uit. Als projectleider van de verbouwing beschouwt hij de namen als een symbolische afronding.

Zalen herkenbaar
Henk: “We vinden het leuk als de ruimtes te herkennen zijn in de aankleding. Bijvoorbeeld met foto’s die aansluiten bij de namen. Daarom doen we een oproep aan alle wijkbewoners ons hun mooiste foto’s van de Maliebaan, Minstroom en tuinen te sturen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als die zalen op deze manier door wijkbewoners worden aangekleed.”

Fotowedstrijd
De foto’s kunnen tot uiterlijk 31 maart a.s. ingestuurd worden als PNG of JPG via WeTransfer naar info@podiumoostutrecht.nl. De foto’s moeten het liefst 150 dpi (dots per inch) of minimaal 100 dpi groot zijn. Gemiddeld 35 MP (Megapixels).

Winnende foto’s
Uit de inzendingen kiezen we één foto die we groot laten afdrukken. Die komt centraal in de zaal te hangen. Mochten ook andere foto’s mooi genoeg zijn om af te drukken, dan hangen we die in een kleiner formaat op. De maker van de grote foto krijgt een cadeaubon van € 50,00 en mag een jaar lang gratis voorstellingen bezoeken die Podium Oost organiseert. De foto’s die we in kleiner formaat willen ophangen, krijgen eervolle vermelding van de maker.

Te huur
De ruimtes beneden zijn allemaal te huur voor activiteiten die een meerwaarde hebben voor wijkbewoners. De huurder mag daar zelf ook wel iets aan overhouden. Informatie over de verhuur van de ruimtes bij onze beheerder Andy Wernsen, info@podiumoostutrecht.nl, 030 2581994.

kerst bingo spel
kerst bingo spel

ZOEKEN

ARCHIEF

  • 2024
  • 2023
Share This