Bent u al lang nieuwsgierig naar wie het schilderijtje dat u van oma heeft geërfd geschilderd heeft en wat het waard is?
Of vraagt u zich af of dat kleurrijke theepotje dat u jaren geleden op een rommelmarkt kocht echt antiek is?

Op zaterdagmiddag 12 oktober van 14- tot 17.00 uur a.s. start PodiumOost een nieuwe activiteit:een Kitsch of Kunst taxatiemiddag waarin een team experts en connaisseurs antwoord probeert te geven over de herkomst en mogelijke waarde van kunst, antiek en/of vintage in de meest uitgebreide zin van het woord.

Van antieke kinderwagen tot een parfumflesje met een dop van zilver en alles wat daartussen te bedenken is kan men meenemen ter taxatie op herkomst en mogelijke waarde. Voor alle duidelijkheid, de vrijblijvende taxaties en adviezen zijn gratis.

Vanuit diverse disciplines zijn er experts aanwezig: Sieraden/Vintage/Boeken en Prenten/ Schilderijen/ Glas en Aardewerk.

Om de middag in goede banen te leiden is het maximaal aantal objecten dat per bezoeker getoond mag worden op 3 gesteld. Aan verschillende tafels worden de diverse objecten beoordeeld. Een vrijwilliger van PodiumOost zal naar de juiste tafel verwijzen.

kitsch en kunst
kitsch en kunst
kitsch en kunst

ZOEKEN

ARCHIEF

  • 2024
  • 2023
Share This